Kehrwieder Espresso

Röstikoda kohvikottid
 

Kehrwiederi Espresso Blend

Espressosegu valmistamine on kunst, milles ühtseid reegleid ei ole. Kohv, mida oleme espresso jaoks kasutanud, on segu erinevatest ubadest, mida röstitakse tavalisest kauem, mistõttu kohvioas sisalduvad suhkrud karamelliseeruvad ja esile tuleb kohvi magusus. Espressosegu valmistamiseks kasutatakse peamiselt Arabica ube, milles on olemas tasakaal nii maitse, happelisuse kui ka mõruduse osas. Kehrwiederi espresso valmistamiseks oleme enamjaolt kasutanud kõrgekvaliteetset Brasiilia Arabica uba, mida iseloomustab täidlus ja magusus. Juurde oleme lisanud Aafrika päritoluga ube, mis lisab puuviljalisust, nüansirikkust ja teravust. Kolmanda komponendina kasutame kohviube Kesk-Ameerikast puhtama happelisuse esiletoomiseks. Meie espresso on tugeva tooniga ja täidlane, selle maitset iseloomustab puuviljalisus ja õrn magusus.

NB! Ara säilita kohviuba külmkapis, kuna seal niiskus kristalliseerub. See lõhub oa poorset struktuuri ning vähendab maitse kvaliteeti.

Intranet Astu sisse E-POODI
Maitse kohvi, söö shokolaadi ja KINGI TEISTELEGI!

Facebook
Twitter
Orkut Kehrwieder
Orkut Saiakang

Uudiskiri Sulle postkasti: